Saturday, 24 December 2011

sweet memoir at pjk gerik

huhu gempak giler ar msok kem kt pjk.bnyk bnda y ktorang blajo...ari ni ktorang blajo wt blog..best..erm ble cakap psl blog ni aq bukannye tau lngsung pun kena mengena blog ni tp berkat kesungguhan aq study kt c ni sehari pun dh dpt ilmu sebesen air dah.hehe.tp aq ase tu blom cukup.. bestttttya rugi korang y len dok kt umh tu drpd mlangut tengok tv baek msok program ni ada gak paedahnya...nk tau kmi mmg kusyuk giler dngor penerangan drpd pendidik2 yg brkaliber..ada yang ternganga ada yang smpai senget kepala kusyuk punye pasal......
ermmmmmmmm tengok la bertapa menghayatinya ktorang dngor explain dr akak & abang2 kat situ....memang yang terbaeek.....hehe memang btol2 concentrate ar........mcm blajo dlm kelas pun ade dari sini ar ktorang buat personal blog,join group and so on.....wau lepas ni leh ar buat blog se ndiri ape ingat buat blog ni x leh dpt duit ke???dh ramai ar y buat blog  4  diorang punye business so insyaallah aq buat business sndiri kt dalam ni.busines jual ikan ke jual sayur ke.. hehe

slain 2 boleh la share opinion kt c ni dgn kwn2 yg kta knal ataupun tak knal herm mnghubungkan
silaturahim antara kami..hehe.sbnrnya apbla kte  brbincang bnyk info yg kta dpt x guna bile kte dok diam...malu btanya sesat jalan.....be positive and always open minded frenzzzzzz..hebaaaaaaaaaaaatttttttttttttt.
NK JOIN??????????? mari la kt pjk tp syg ar lg satu ari je la....hehe jgn jealous.....
sok ade lg bleh ar ktorang datang nk study lg about ni......... huhu kpd spe yg tak buat blog lg mai la blajo ngan aq dh bleh jd pndidik lak.bleh la halau akak nabang kt  cni aq lak jd pndidik kt c ni tuk abiskan cuti y always freeeeeeeeee..hehe bye3 see u all soon.pd akak n abang2 thanks 4 all your cooperation.smoga bjaya jd pndidik y bkaliber ea..salammm.

2 comments:

Myshdorm said...

moga berjumpa lagi..^^

~Kirin Selama Perak~ said...

ada rezeki insyaALLAH kita jumpa lagi..
:)